RengersCorner heeft een boulangerie, bakery en gelateria. De boulangerie heeft heerlijk belegde broodjes en koffie to go, zoals espresso, cappuccino of latte. Onze bakery heeft vers brood en gebak, voor elk moment. De gelateria serveert ambachtelijk schepijs. Geniet van onze producten op locatie, laat het bezorgen of haal het bij ons op voor onderweg.

Boulangerie

Altijd belegde broodjes en koffie to go

RengersCorner heeft een boulangerie met ambachtelijk belegde broodjes en goede koffie. Ons assortiment is divers, samengesteld voor ieders wensen. Je kunt ook terecht voor een kop koffie, op locatie, om mee te nemen of we bezorgen het bij jou thuis. Dus wil je heerlijke broodjes of een cafeïneboost? RengersCorner regelt het voor je.

Bakery

Iedere dag vers brood en gebak

Welkom bij onze bakery, met de geur van versgebakken brood. Onze bakkerij is uitgebreid: denk aan verse broden en gebak tot hartige snacks. Elk product wordt met zorg en passie bereid. Met de beste ingrediënten en traditionele bakmethoden. Jouw brood of gebak haal je bij Rengers Corner.

Gelateria

De smaaksensatie van ons schepijs

Onze ambachtelijke gelateria heeft heerlijk huisgemaakt ijs, bereid met liefde en vakmanschap. Onze smaakvolle gelato is gemaakt van verse ingrediënten en traditionele recepten. Ga je voor chocolade, vanille of een combinatie zoals mango-passievrucht? Proef het zelf bij RengersCorner.

Veelgestelde vragen